Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

Op woensdag 27 april staat de laatste pedagogische studiedag van dit schooljaar gepland. Dat wil zeggen dat er die dag nascholing is voor de leerkrachten maar geen school voor de kinderen. Indien u die dag van de opvang gebruik wil maken, kan u dat aangeven via het formulier dat de gezinsoudsten meekrijgen. Graag inschrijven ten laatste dinsdag 26 april.

Na de paasvakantie is er weer een nieuwe instapdatum voor kleuters die dan 2,5 geworden zijn. Indien u nog een kleutertje voor dit schooljaar wil inschrijven kan dat elke dag tijdens de schooluren. De papa's en mama's die hun kleutertje reeds inschreven kunnen volgende week , op een dag naar keuze, tussen 9 en 10.30 naar het klasje komen om kennis te maken met de juf , de klas en de andere kleuters. Hartelijk welkom!

Afgelopen maandag brachten de paashaas en de kip een bezoekje aan onze kleuters. Ze hadden leuke opdrachten verstopt in onze school. Als de kleuters deze opdrachten allemaal juist hadden, kregen ze een lekkere verrassing. En ja hoor het was gelukt. Ze kregen een zak met paaseieren voor in onze paasmandjes en een lekkere koek die ze al mochten opsmullen. Je kan meegenieten als je links in het menu bij foto's kijkt!

 Terwijl de leerlingen van 4 a naar toermalien trokken, gingen die van 4 b elke dag naar een ander dienstencentrum. Ze namen daar deel aan allerlei activiteiten samen met hun meter of peter voor die week die ze via een spel toegewezen kregen. Het werd een boeiende en leerrijke week, bekijk de foto's maar!.