Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

De juffen, meesters en directie van Mater Dei wensen alle kinderen, ouders, grootouders  een prachtig 2015 toe.... 
Dat de kinderen en ouders zich thuis mogen voelen in onze school....dat er elke dag gelachen kan worden, zonder zorgen of verdriet....dat onze kinderen mogen groeien in hun zelfvertrouwen en trots zijn op zichzelf....

Hartelijk dank aan iedereen die iets heeft meegebracht voor onze adventsactie i.s.m.Sint-Vincentius! Het waren 20 volle manden, met de inhoud daarvan kan er voor een mooi kerstpakket in een heleboel gezinnen gezorgd worden.

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een mooi nieuw jaar

Ook dit jaar vond de sint toch weer tijd om Mater Dei met een bezoekje te vereren. Dus stonden we woensdagmorgen allemaal vol spanning te wachten en ja hij kwam .... met een winkelkar vol pakjes! Kijk bij de foto's om te zien hoe leuk het in de klasjes of in de zaal was. 

In november was de organisatie Kunst in zicht in onze school te gast voor een project rond de kunstenaar Wurm in de klasjes van KF en KG. Er stond al een artikeltje op deze site , nu kan je ook alle foto's bekijken. Ga naar foto's en kies kleuters.

Door een fout in het programma staat er op sommige facturen van de opvang  geen gestructureerde mededeling. Daarom vragen we bij betaling de naam van het kind te vermelden en de maand. Alvast hartelijk dank! We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.