Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

In Mater Dei zijn we deze weken helemaal in de ban van kunst. We maken kennis met verschillende kunstenaars, lezen en maken zelf poëzie, beluisteren muziek, zijn creatief bezig met drama, met verf en klei en zoveel meer. Geniet mee door naar onze foto's te kijken ( aanklikken in linkermenubalk ), we vullen ze voortdurend aan.

Bedroefd en verslagen melden we u het overlijden van meneer Christos Ntalakidis, papa van Christina uit het klasje van juf Els ( 1a). We leven als school mee met het gezin en bieden aan Christina, haar mama en de hele familie onze innige deelneming en heel veel sterkte aan.

Mater Dei wenst iedereen een fijne kerst en een warm 2016! tot volgend jaar!

Op 1 februari is de volgende instapdatum voor 2.5-jarige kleuters. Als uw kindje 2.5 jaar oud is op 1 februari 2016 of vroeger, kan het nu  ingeschreven worden en naar school komen vanaf 1 februari( of later indien u dat verkiest). U kan voor de inschrijving op ons secretariaat terecht tijdens de openingsuren van de school. De papa's en mama's van ingeschreven kindjes kunnen,  in de week van 25 januari , elke dag tussen 9 en 10.30 naar school komen om het klasje, samen met hun kleutertje te verkennen. Zo is alles al al een beetje meer vertrouwd. Hartelijk welkom!

Na de kerstvakantie, op 4 januari, is er weer een instapdatum voor de jongste kleuters. Dat wil zeggen dat kleutertjes die op dat moment 2 jaar en een half zijn, naar school mogen komen. Inschrijven kan nu al , op het secretariaat tijdens de schooluren. In de week voor de kerstvakantie kunnen de ingeschreven kleuters dan komen kennis maken in hun nieuwe klasje op een voormiddag naar keuze tussen 9 en 11. Hartelijk welkom!