Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

We wensen alle ouders, leerkrachten, sympathisanten en kinderen van Mater Dei een geweldig 2018 !

 
 
 

Misschien heeft u gemerkt dat onze site even offline was ; op dit moment zijn we er  terug maar alle nieuwsfeitjes  van het eerste trimester zijn verloren en kunnen we dus niet meer terug zetten. Onze excuses daarvoor. 

Vergeet zeker niet de foto's te bekijken van "goodbye Mater Dei", ons afscheidsfeest van en voor onze zesdeklassers en hun ouders. Het werd weer een gezellige avond dankzij de inzet van velen, bedankt daarvoor en veel succes aan de afzwaaiers!

Bijna is het weer zover, het nieuwe schooljaar komt eraan!

Op woensdag 30 augustus tussen 16 en 18 uur zijn jullie allemaal welkom om kennis te maken met de nieuwe juf of meester en je nieuwe klas.  Je kan meteen ook ontdekken wie je klasgenootjes zullen zijn voor dit schooljaar. 

Op vrijdag 1 september start het schooljaar dan helemaal echt! We verwachten alle kinderen, kleuters en hun ouders op de speelplaats van de lagere school om 8.40 uur. Als iedereen dan zijn plekje gevonden heeft is , zorgt de ouderraad voor een lekker kopje koffie voor alle ouders in onze eetzaal. Iedereen van harte welkom!

back to school.jpg

foto van MATER DEI.