Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

Na het schoolfeest van vorig schooljaar met optredens van alle kinderen is het dit jaar weer tijd voor een alternatief schoolfeest. Op zondag 29 maart nodigen we jullie allemaal uit met je gezin mee te doen aan een zoek-en opdrachtentocht door het centrum van Genk met een pannenkoekenfestijn en Vlaamse kermis achteraf. Dus hou alvast de datum vrij!

Zoals jullie zeker al gehoord en gezien hebben, loopt momenteel op onze school het project " gezond en blij in Mater Dei". In samenwerking met ocmw Genk organiseren we voor elke klas en de ouders in de komende 2 weken een gezond ontbijt + een infosessie voor ouders over gezonde voeding. Alle papa's en mama's of zijn welkom mits inschrijven via het strookje dat uw kind meekreeg. Voor de juiste data kan je kijken bij kalender op deze site. 

Vandaag, 19 januari , zijn onze zesdeklassers vertrokken naar Blankenberge. Ze zijn daar goed aangekomen en genieten nu van sport in het zonnetje. Hun verdere belevenissen kan je volgen op onze facebookpagina door te surfen naar https://www.facebook.com/basisschoolmaterdei of via deze site onder het kopje zeeklassen en bij foto's. Veel lees- en kijkplezier!

zoals jullie ook al konden lezen en zien op https://www.facebook.com/basisschoolmaterde was Mater Dei weer van de partij op de jaarlijkse kindercarnavalstoet door het centrum van Genk. Het weer deed zijn best en de kinderen waren op hun mooist en zo beleefden we weer een toffe carnavalsnamiddag. De foto's vind je terug op de site; kies foto's en daarna school. Veel kijkplezier!

De juffen, meesters en directie van Mater Dei wensen alle kinderen, ouders, grootouders  een prachtig 2015 toe.... 
Dat de kinderen en ouders zich thuis mogen voelen in onze school....dat er elke dag gelachen kan worden, zonder zorgen of verdriet....dat onze kinderen mogen groeien in hun zelfvertrouwen en trots zijn op zichzelf....