Basisschool Materdei-Genk

Grotestraat 25 - 3600 Genk - 089 / 36 35 33

 

AfficheTalenteneiland.pdf.jpg-2.jpg - 154.7 kB

 Twee weken welverdiende vakantie staan voor de deur...Geniet ervan ! Tot dinsdag, 18 april aanstaande ! Maar vergeet ook niet weer eens bij de foto's te neuzen, er zijn er weer heel wat bijgekomen!

foto van MATER DEI.

Onder een stralend zonnetje trokken onze 4 klassen met oudste kleuters op donderdag 17 maart naar de kinderboerderij in Lanaken. Daar viel veel te ontdekken en te beleven, bekijk de foto's maar!

De inschrijvingen voor het schooljaar 2017-2018 starten op 20 maart voor broers en zusjes. Vanaf 18 april kan iedereen ingeschreven worden. Voor meer info zie in het menu hierboven. Instappertjes van 2.5 die dit schooljaar nog naar school willen komen, kunnen elke dag tijdens de schooluren worden ingeschreven. Er zijn nog 2 mogelijke instapdata , 18 april en 29 mei. Voor meer info kan u ook altijd op het schoolsecretariaat terecht.

 

Na de paasvakantie is er weer een nieuwe instapdatum voor kleuters die dan 2,5 geworden zijn. Indien u nog een kleutertje voor dit schooljaar wil inschrijven kan dat elke dag tijdens de schooluren. De papa's en mama's die hun kleutertje reeds inschreven kunnen volgende week , vanaf 27 maart, op een dag naar keuze, tussen 9 en 10.30 naar het klasje komen om kennis te maken met de juf , de klas en de andere kleuters. Hartelijk welkom!